Luovuus Sinussa workshopin kautta löydät omat voimavarasi, luovuuden lähteen, ilon, ryhmän joka käy prosessin läpi kanssasi ja inspiraation.
Seuraava ryhmä aloittaa 25.08.2022


Tämä workshop on kaikille jotka haluavat kehittää omaa itsetietoisuuttaan, tutustua omaan ajatusmaailmaansa ja luoda itselleen tulevaisuusvision.

Tämän kurssin jälkeen sinulla on uusia luovia työkaluja, joita voit käyttää päivittäin elämässäsi. Ymmärrät paremmin omia vahvuuksiasi ja sinulla on myös selkeämpi ajatus tulevaisuuden tavoitteistasi.


Kurssi on rakentava ja voimaannuttava ja se yhdistää taideterapian metodeja, intuitiivisia kuvan tekemisen tekniikoita ja itseä peilaavaa kirjoittamista. Kurssin aikana käytämme erilaisia luovia metodeja jotka saavat intuitiivisen luovuuden ja ymmärryksen heräämään. Jokaisella kerralla maalaamme, kirjoitamme tai muotoilemme ja yhdistämme tekemisen päiväkirjamaiseen kirjoittamiseen. Kurssi tapahtuu Google meet-upin kautta, joten voit osallistua kurssille mistä tahansa!Verkkotapaaminen torstai-iltaisin
10 viikkoa, viikottain 2 tuntia kerrallaan = 20 tuntia verkkotapaamisia!

19:30-21:30 Suomen aikaa (UTC/GMT +2 hour) Google Meetup:in kautta. Linkki jaetaan oppimisalustalla.


Tapaamiset Google Meetupilla

Tapaamiset pidetään yhdessä Google Meet-upin kautta ja tapaamisissa pidetään kamerat päällä. Tapaamisten aikana tehdään tehtäviä ja lopuksi saa myös jakaa tuotoksiaan muiden kesken. Myös oppimisalusta on jakamista ja kysymyksiä varten auki. Voit aina lähettää minulle sähköpostia mikäli jokin kurssin aihe jää mietityttämään.

Tapaamisten kulku

Viikottaiset tapaamiset ovat kahden tunnin mittaisia ja jokaisella kerralla aika on jaettu viitteellisesti seuraavasti:


30 minuuttia - Päivän aihe

60 minuuttia - Taiteellista työskentelyä

30 minuuttia - Reflektoivaa kirjoitusta

Torstai iltaisin

Aina 19:30-21:30, Suomen aikaa! (UTC/GMT + 02:00)


25.08.2022 - Kurssin esittely ja tulevaisuusvisio

01.09.2022 - Tutustu itseesi - Kuka olin?

( viikon tauko )

15.09.2022 - Rentoutus - Tarinallisuus

22.09.2022 - Tutustu itseesi - Voimavarat 1/2

29.09.2022 - Tutustu itseesi - Voimavarat 2/2

06.10.2022 - Rentoutus - Meditatiivinen kuva

13.10.2022 - Muutos - Matka tähän mennessä.

20.10.2022 - Muutos - Välipysäkit

( viikon tauko )

03.11.2022 - Muutos - Masterpiece!

10.11.2022 - Muutos - Juhlat

Varmista paikkasi nyt!


Veeran 'Luovuus Sinussa' kurssi on ollut matka omaan sisäiseen maailmaan. Joka kurssikerta on tuottanut yllätyksellisiä teoksia, ja olen löytänyt uusia ulottuvuuksia ja ymmärrystä itsestäni.


–  Mari –


Veera Hannele Komulainen

(MDes, MArt)


Kuvataidekasvattaja · Taideterapeutti opiskelija (Valm. 2022) · Kuvataiteilija · Taiteiden maisteri, Lapin Yliopisto · Master of Design, Raffles Academy Singapore · Kurssien fasilitaattori ja suunnittelija · Organisaatioiden ja Yksityishenkilöiden Luovan Prosessin fasilitaattori

Vaikka tämä kurssi sisältää maalausta ja piirrustusta, se ei tarkoita sitä että sinun tulisi olla todella luova ja lahjakas taiteellisesti! Kurssi on avoin ja mahdollinen kaikille, taidoista riippumatta! Luova työskentely antaa meille työkaluja ja avaa aivojemme intuitiivisen puolen itsereflektioon ja itsemme tuntemiseen syvemmin. Oma ihmiskäsitykseni on humaani ja salliva, kaikki ovat täydellisiä sellaisina kuin ovat!

Sinulla olisi tulla seuraavia materiaaleja: Isoja papereita (A3-A2), mitä vain maaleja (akryyli, vesiväri, guassi tms.), pensseleitä ja jotkin värikynät. Myös päiväkirja tai isompi luonnoslehtiö mihin voit myös kirjoittaa.